Spectrometrie

FTIR

FTIR

FTIR

Sistemele FT-IR dotate cu accesoriile adecvate, sunt folosite pentru controlul calitatii produselorin industria farmaceutica, textila, a polimerilor etc. In laboratoarele de cercetare se realizeaza studii asupra proprietatilor de absorbtie/transmisie, reflexie, refractie etc a probelor in diverse stari de agregare.

Solicita oferta
Solicita oferta
Mesajul a fost trimis cu succes.
Eroare! Reincercati.

FT-IR. Microscopie FT-IR.

Detalii generale:

  • Sistemele FT-IR produse de SHIMADZU prezintă o înaltă sensibilitate şi sunt destinate laboratoarelor de cercetare din întreaga lume.
  • Împreună cu accesoriile şi cu modulele de up-grade (beam-spliter, surse de lumină şi detectori) spectrometrul FTIR se poate configura pentru a obţine performanţele dorite de dumneavoastră atât din punct de vedere al tipului de probă studiat dar şi al domeniului de IR acoperit (NIR, MIR, FIR – 13.000 … 200 cm-1).
  • Poate fi configurat pentru studiul materialelor sub diverse forme de agregare, din punctul de vedere al proprietăţilor de absorbţie, reflexie sau luciu, pentru analize calitative şi cantitative etc.
  • Toate modelele de FTIR Shimadzu au un port pentru conectare la microscop în IR, cu ajutorul căruia puteţi face observaţii de mare fineţe asupra obiectelor cu mărimi de minim 10 μm.
  • Prezintă standard softul IR Solution, care dispune de program de validare şi memorare a setărilor şi condiţiilor de testare pentru fiecare măsurătoare în parte. 
  • Programul de validare garantează funcţionarea corespunzătoare a aparatului. Acesta realizează o inspecţie asupra caracteristicilor instrumentului folosind drept test un film de polistiren. În final este realizat un raport al validării, cu caracteristicile optice ale FT-IR-ului.
Sunt disponibile trei modele FTIR:


IR Affinity - domeniu MIR: 7.800 ... 350 cm-1
IR Prestige 21 - domeniu MIR cu posibilitate de upgrade pe NIR + MIR + FIR: 12.500 ... 240 cm-1
Microscop FTIR AIM-900